1967 Uşaksporlular Derneği; “Uşakspor’u satanlar bu sonuçların sorumlusudur”

Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu? Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu?

Uşakspor’un 2. Lig Kırmızı grubun zayıf takımlarından Kuzey Marmara Arnavutköy Beldespor’a 1-0 yenilerek 4 puanla dibe çakılması taraftarları çıldırttı. 1967 Uşaksporlular Derneği sosyal medya sayfasından yayınaldığı açıklmada; başta Uşakspor’u satan Uşak belediyesi’ni suçlayarak çok sert ifadlere yer verdi.

Şte 1967 Uşaksporlular Derneği’nin o sert açıklaması:

ARTIK YETER SABRIMIZ TÜKENDİ SU KÖPRÜYÜ BÖLDÜ…

Geçen sene başında şehrimizin en büyük markası olan Uşaksporumuzu, “Benim işim değil” diyerekten kim olduğunu daha anlayamadığımız şahsa satanlar en başta bu işin sorumlusudur.

Her iki sezon başlangıcında yanlış hocalar yanlış futbolcular ile sezona başlayan bu yönetim şehir ile bırakın kucaklaşmayı memleketimize ya bir bilemedin iki kez gelmiştir. Kendilerinin futbol aklı soru işareti olan bu şahısların yönetme konusunda da sınıfta kalmışlardır.

Artık bu şehrin gerçek sahibi  olan Aşigolaların bu sezon başından bu yana takımımızın zarar görmemesi için desteğini bu günkü Arnavutköy maçına kadar göstermiş lakin bugün alınan mağlubiyet bardağı taşırmıştır.Teknik kadronun basiretsizliği futbolcuların yetersizliği bu maçın ardından gün yüzüne çıkmıştır.

Geçen sezon başında UŞAKSPORUMUZU bir daire parasına satanları bu durumumuza sessiz kalanları da ömrümüzün sonuna kadar unutmayacağız.Şunu belirtmek isteriz ki sezon sonunda bu takımın küme düşme gibi bir durumu hiç bir kimse aklının ucundan dahi geçmesin.

Buradan şimdi herkese sesleniyoruz!

Bizler AŞİGOLAR olarak armaya olan aşkımızı sevgimizi daha çok artırarak devam edeceğiz.

VAR OLSUN UŞAKSPOR SEVDAMIZ….   

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK