Sağlık Bakanlığı, 2024 yılı Ocak dönemi için İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası düzenleyeceğini duyurdu. Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek olan kura, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü noter huzurunda ve bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı-1

Başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile yapılacak. Başvuru sürecinde adaylar, münhal kadroları göz önünde bulundurarak en fazla on (10) tercihte bulunabilecekler.

Sağlık Bakanlığı 2

Başvuru süreci, belirlenen takvim çerçevesinde gerçekleşecek olup adaylar, PBS üzerinden başvuru formunu doldurup tercihlerini elektronik ortamda kaydedip kesinleştireceklerdir. Kesinleştirme işlemi tamamlandıktan sonra başvuru bilgileri ve tercihlerde herhangi bir değişiklik yapılamayacak ve kesinleştirilmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Adaylar, elektronik ortamda kesinleştirilen başvuru formunu fiziki evrak olarak ayrıca göndermeyeceklerdir. Sağlık Bakanlığı, bu kura ile ilgili detaylı bilgileri adaylarla paylaşmaya devam edecektir.

EK-1 TAKVİMİ 

Ek1
 

Karşıdan  karşıya  geçmeye çalışan yayanın feci ölümü kamerada Karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayanın feci ölümü kamerada

Kura

Haber Merkezi

Editör: Seher ZEYBEK