AK Parti, ikincisini gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısı ile geriye kalan illerdeki adaylarını duyuracak. Uşak'ın da adayı yarın açıklanacakken mevcut ve aday olan AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylışmda bulunarak aday olduğunu ilan etti. 

Çakın paylaşımında, "Uşak'ımız için ilk günkü heyecanla çalışmaya devam inşallah. Allah mahcup etmesin." dedi.

Ekran Alıntısı-6

Uşak Milletvekili İsmail Güneş ise, "2019 yerel seçimlerinde Uşak Belediye Başkanı seçilen ekonomik zorluklara rağmen bölme mesire alanı, Karaağaç mesire alanı, çocukkent projesi, Karaağaç düğün salonu ve pek çok spor tersisi gibi projeleri hayata geçiren Mehmet Çakın kardeşimiz 2024 yerel seçimlerinde Uşak belediye başkanlığı için Adalet ve kalkınma partimizden sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmiştir. Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Çıktığımız bu yolda Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi. 

İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor

Güneş-2

AK Parti aday tanıtım toplantısı, 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Uşak'ın da olduğu toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak.

Muhabir: Seher ZEYBEK