Yaşar, milletimizin o gece göğsünü kurşunlara siper ettiğini belirterek; “Türkiye Cumhuriyeti devleti, FETÖ ve benzeri hain yapılara asla geçit vermedi, vermeyecektir” dedi.

“Darbe girişimi milletimizin cesareti, inancı ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir”

Yaşar, “Bugün, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde, bir kez daha milletimizin destansı direnişini ve zaferini anmak üzere bir aradayız. 15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ terör örgütünün milletimize ve devletimize kasteden hain darbe girişimi, aziz milletimizin cesareti, inancı ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir.

O gece, Türk milleti tek yürek, tek bilek olarak meydanlara inmiş, tankların önüne yatmış, kurşunlara göğsünü siper etmiştir. Milletimiz, iradesine sahip çıkmış, demokrasimizi ve bağımsızlığımızı korumuştur. Bu vesileyle, demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

“Milletimiz FETÖ ve benzeri hain yapılara asla geçit vermedi”

15 Temmuz’un milletimizin yeniden dirilişinin, demokrasimize ve bağımsızlığımıza sahip çıkma iradesinin en somut göstergesi olduğuna vurgu yapan Yaşar, “Bu hain darbe girişimini planlayanlar ve destekleyenler, milletimizin gücü karşısında yerle yeksan olmuştur. Bugün bir kez daha ifade ediyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti devleti, FETÖ ve benzeri hain yapılara asla geçit vermedi, vermeyecektir.

Türkiye, büyük ve güçlü bir devlettir. Demokrasi ve hukukun üstünlüğü temelinde, milletimizin iradesine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Geleceğimizi, demokrasimize ve milli birliğimize olan inancımızla daha da güçlü kılacağız.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milli hafızamızda daima diri kalacaktır. Bu günü, gelecek nesillere aktararak, demokrasimizi ve milli birliğimizi koruma bilincini diri tutacağız.

Bir kez daha, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. 15 Temmuz ruhuyla, Türkiye için, demokrasimiz için hep birlikte daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler! 13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler!

Muhabir: Salih Kılınç