Yaşar, mesajında, AK Parti’nin Kurucu Lideri Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde, AK Parti olarak, Türkiye’yi 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma yolunda durmaksızın çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Himmet (2)

“Adalet demokrasi özgürlük, insan hakları ve milli irade partimizin mihenk taşı olmuştur”

Yaşar, “14 Ağustos 2001 tarihinde “Millete Hizmet Yolunda” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, bugün 23. yılımızı gururla kutluyoruz. AK Parti, kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin her alanda ilerlemesi, milletimizin refahı ve ülkemizin dünya sahnesindeki yerini güçlendirmek amacıyla çalışmaya devam etmiştir.

23 yıl boyunca AK Parti olarak, Türkiye’nin demokrasisini güçlendirmek, ekonomisini büyütmek, toplumsal barışı sağlamak ve uluslararası alanda güçlü bir ülke konumuna getirmek için büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele ettik. Bu süreçte milletimizin bize olan güveni ve desteği, her daim en büyük güç kaynağımız olmuştur.

Partimizin temel ilkeleri olan adalet, demokrasi, özgürlük, insan hakları ve milli irade, 23 yıldır siyasetimizin mihenk taşları olmuştur. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla çıktığımız bu yolda, insanımızın huzur ve refahını her şeyin üstünde tuttuk” dedi.

Karahallı’da halk ekmek satışları başladı Karahallı’da halk ekmek satışları başladı

Himmet (1)

“AK Parti, her zaman milletimizin yanında olmuştur”

AK Parti’nin her zaman milletinin yanında olmayı, onun sorunlarına çözüm üretmeyi, onun değerlerine sahip çıkmayı kendisine şiar edindiğini kaydeden Yaşar, “Bugün de aynı kararlılıkla, “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefimize doğru yürümeye devam ediyoruz.

Bu vesileyle; kurucumuz, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, partimizin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, gönüllülerimize ve en önemlisi de aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

AK Parti olarak, Türkiye’yi 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma yolunda durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

Nice 23 yıllara”  diyerek açıklamasına son verdi.

Muhabir: SALİH KILINÇ