Şu ana kadar tüm ilçelerde tek liste ve mevcut ilçe başkanlarıyla seçime giden AK Parti Uşak Teşkilatının merkez ilçede mevcut Başkan Altan Tufan ile devam etmeyi planlıyor.

Karahallı ilçesindeyse Başkan Şerafettin Afacan’ın yerine Uşak Karahallı İl Genel Meclisi Üyesi Durmuş Yavuz düşünülüyor.  AK Parti Uşak Teşkilatı Merkez İlçe Kongresi ile ilgili AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul ile bir toplantı düzenledi.

A Kkongre 1

Toplantıyla ilgili yapılan açıklamada; “İl Başkanımız Himmet Yaşar Başkanlığında Milletvekilimiz Fahrettin Tuğrul ve İl Genel Meclisi Grup Başkanımız Mehmet Bayar’ın katılımları ile Merkez İlçe kongre sürecine dair görevlendirme ve istişareleri gerçekleştirdik.

Uşak’ta salatalık fiyatları uçtu Uşak’ta salatalık fiyatları uçtu

Toplantılarımızın teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

A Kkongre 2

AK Parti Karahallı İlçe Teşkilatı kongresi 19 Ekim Cumartesi günü yapılıyor. Kongre ile ilgili bilgi veren AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek Karahallı 8. Olağan İlçe Kongresi'nde İlçe Başkanlığı adaylığına Durmuş Yavuz gösterilmiştir.

Durmuş Yavuz Başkanımıza başarılar diliyor, Karahallı İlçe Başkanlığı'nı kongre günü devredecek olan Şerafettin Afacan Başkanımıza emekleri için teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Muhabir: SALİH KILINÇ