Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, geçtiğimiz günlerde görevden alınan İtfaiye Müdürü için göndermeli bir yorumda bulundu. 

Kudretaydin

Güneş, 20 yıldır itfaiyede görev alan Kudret Aydın’ın yerine Uşak Belediyesi Afet İşleri Müdürü Mehmet Çağlar’ın atanmasını eleştirdi. 

Itfaye 1

Uşak Belediyesi İtfaiyesi’nin 20 yıllık müdürü değişti

Uşak’ta yeni bir arayışın eseri “APORIA” Uşak’ta yeni bir arayışın eseri “APORIA”

Mhmtcaglar

"Cenab-ı Allah şehrimizi yangınlardan korusun"

CHP dedin mi aklımıza ehliyat liyakat gelir diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Güneş, "Bu kurala çok önem verirler. CHP Uşak milletvekili Ali Karaoba bu konu da çok hassastır. En ufak bir haksızlığa ve liyakatsizliğe asla izin vermez. Aksi durum da hemen basın açıklaması yapar. Bu hassasiyetle CHP li Uşak belediye başkanı 20 yıldır itfaiye de görev almış. Bu konu da her türlü eğitimi almış. 17 yıl müdürlük yapmış müdürü görevden hiç gerekçesiz almış, alabilir. Peki yerine kimi atamış dersiniz tabiki ehliyet ve liyakat ilkesine çok dikkat ederek bu konu da hiç bir eğitim almamış zabıta memurunu atamış. Şaka gibi değil mi? CHP nin ne söylediğine değil ne yaptığına bakın. Cenabı Allah şehrimizi yangınlardan korusun." eleştirisinde bulundu. 

Ismail Güneş-5

Muhabir: Ece Yıldırım