Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapılan toplantıya çok sayıda mahalleli katıldı. AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar’ın  konuşmasında Uşak için 21 yıldır AK Parti’nin yaptığı hizmetleri anlattı ve bundan sonra yapacakları projeler hakkında bilgiler verdiği öğrenildi.

Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yalçın’da AK Partili belediyelerin Uşak ve Mehmet Akif Ersoy mahallesi için bugüne kadar hayata geçirdiği projeleri hatırlattı. Yalçın, Uşak Belediyesi olarak devam etmekte olan ve belediye olarak yapmayı düşündükleri projeler hakkında da mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Toplantı hep birlikte fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlenen toplantıyla ilgili AK Parti uşak İl teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada; ““İl Başkanımız Himmet Yaşar, Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Yalçın, Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Bayar, Gençlik Kolları Başkanımız İsmet Özkan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Mehmet Akif Ersoy mahallesinde hemşerilerimizle buluştuk.

Hemşerilerimize belediyemizin projeleri hakkında istişarelerde bulunarak, ihtiyaç ve isteklerini dinledik. Nazik davetleri için vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” denildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK