Yavuz,  Cumhur İttifakı'nın yerel seçim çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. İşte AK Partili Yavuz'un konuşmasından öne çıkan başlıklar:

Cumhur İttifakı'nda yerel seçim çalışmaları devam ederken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, "MHP ile sıkı bir çalışma sürecindeyiz, sona yaklaşıyoruz" dedi.

Özel bir durumun söz konusu olduğunu belirten Yavuz, Cumhurbaşkanı'nın teşkilatlarda yer alması ve çalışmaların çok önceden başlamış olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yavuz, Sayın Cumhurbaşkanı'nın direktifleriyle uzun süredir süregelen çalışmaların, özellikle son 5-6 aydır artan bir tempoyla devam ettiğini ifade etti.

İstanbul'da ve Türkiye genelinde memnuniyet anketlerinin yapıldığını, İstanbul'un her ilçesini kapsayan 4-5 memnuniyet anketinin AK Parti tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Yavuz, ayrıca İstanbul'da 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen bir temayül yoklaması yapıldığını ve Türkiye genelinde 130 bin kişinin oy kullandığı bir temayül sürecinin geçirildiğini açıkladı.

Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat başkanlık ettiği istişarelerle teşkilat mensuplarının düşüncelerinin alındığını ve önemli bir aşama kaydedildiğini ifade etti.

AK Parti Uşak’ın Sivaslı İlçesine yeni başkan atadı AK Parti Uşak’ın Sivaslı İlçesine yeni başkan atadı

AK Parti Seçim İşleri Başkanı, Cumhurbaşkanı'nın İstanbul'da teşkilatçılık anlayışının temelinde istişareye verdiği önemin bulunduğunu vurguladı.

İstanbul'da ve diğer illerde seçim çalışmalarının hız kazandığını, projelerin belirlendiğini ve ankete dayalı değil, halkla ilişkileri güçlendirecek bir anlayışla yola çıkıldığını belirtti.

Yavuz, Ocak ayı sonuna kadar İstanbul'un tüm ilçelerinde çalışmaların tamamlanacağını ve MHP ile sıkı bir çalışma sürecinde olduklarını, sona yaklaştıklarını açıkladı.

Editör: Seher ZEYBEK