Bu yıl 5 kez ulusal çapta düzenlenen Etem Tem Yarışması’na katılan 1175 fotoğraftan ödüle layık görülen 38 fotoğraf sergilendi.

ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, “Hepimizin bildiği “Atatürk Kocatepe’de” fotoğrafını çeken Etem Tem’e sevgi ve saygımızı göstermek, onu gelecek nesillere tanıtmak ve onu dualarımızla anmak tek amacımızdır.

Atatürk Kocatepe’de ismet İnönü, Fevzi Çakmak ve diğer kuvvet komutanları ile bir toplantıdan çok düşünceli bir şekilde ayrılır. Sağ eli ağzında o uçuruma doğru yürür. Bir kişiden başka kimse yaklaşamaz. Ona yaklaşan kişi Etem Tem, gece 05.05 de o fotoğrafı ışıksız bir ortamda çekmiş ve o fotoğraf dünyanın en güzel fotoğraflarından birisi seçilmiştir.

İşte biz Kocatepe’den başlayarak, Uşak, Salihli, Turgutlu, Manisa ve İzmir’de bu fotoğrafları sergiliyoruz” dedi.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Cengiz’e plaket takdim etti ve hep birlikte sergi gezildi.

Sergi açılışına Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve eşi Türkan Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Jandarma Komutanı kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ve ADD Uşak Şube Başkanı Ertuğrul Ayan ve vatandaşlar katıldı.

Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK