Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin İstanbul adayını açıkladı. Zafer Partisi'nin İstanbul adayı, deneyimli siyasetçi Azmi Karamahmutoğlu oldu. İşte, Azmi Karamahmutoğlu'nun hayatına dair detaylar:

Putin'in camide Kuran-ı Kerim'i öptüğü anlar kamerada! Putin'in camide Kuran-ı Kerim'i öptüğü anlar kamerada!

Azmi Karamahmutoğlu Kimdir?

Azmi Karamahmutoğlu, 1966 yılında Trabzon Of'ta doğdu. Eğitim hayatına Mersin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde devam eden Karamahmutoğlu, ekonomi alanında eğitim aldı.

Siyasi kariyerine Ülkü Ocakları'nda başlayan Karamahmutoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in hayattayken atadığı son Ülkü Ocakları Genel Başkanı oldu. Daha sonra 1997 yılında görevini Mustafa Hakan Ünser’e devretti. Karamahmutoğlu, 1995 yılında MHP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı ve aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Ülkü Ocakları'nın teşkilatlanma çalışmalarına liderlik etti.

Siyasi kariyerine devam eden Karamahmutoğlu, 1999 yılında ikinci kez MHP'nin Ankara Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev aldı. Deneyimli siyasetçi, kariyeri boyunca Türk siyasetine önemli katkılarda bulunmuş ve çeşitli görevler üstlenmiştir.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Azmi Karamahmutoğlu'nu partisinin İstanbul adayı olarak belirleyerek, önemli bir siyasi tecrübeye sahip ismi seçimlere gönderdi. Azmi Karamahmutoğlu, partisi adına İstanbul'da seçim kampanyasını yürütecek ve partisinin hedeflerini temsil edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ