Banaz İlçesinin 10 yıllık Belediye Başkanı Zafer Arpacı bağımsız aday olarak görkemli bir törenle seçim bürosunu açtı.

Yoğun kalabalığın tezahüratları arasında konuşan Arpacı; “10 yıllık görev sürem içerisinde Ben Banaz için 24 saat çalıştım. Partime de asla ihanet etmedim. Ama onlar bana ihanet etti” dedi.

Arpacı 4

“İKİ KİŞİNİN KURBANI OLDUM”

Arpacı, “Ben biraz kenara gelip dinlenmek istedim. Ama sizler sağcısıyla solcusuyla çok ısrar ettiniz. Ben de Allah’ın izni sizlerin teveccühü ile yola çıktım. Beni yalnız bırakmadınız. Bende Allah’ıma söz veriyorum. Sizleri asla yalnız bırakmayacağım.

Yapılan hizmetleri herkes kendinden bildi. Bizim tecrübemiz, bizim cesaretimizi bir kenara koydular. Böyle bir şey yok. Ben iktidarın adamıydım. Sizlere güzel hizmet etmeye çalıştım ve etmeye de devam edeceğim. Bunun önüne kimse geçemez. Benim sevdam Banaz ve Banazlıdır” ifadesini kullandı.

“BENİM PARTİME İHANETİM YOK”

Narin için ismini değiştirdi Narin için ismini değiştirdi

Arpacı açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Burada benim partime ihanetim yok. Sayın cumhurbaşkanımın benim konumdan haberi bile yoktur. Burada iki kişinin bana itirazına kurban gittim. Sizler, “Bizi bırakmayın” dediniz. Bende bırakmadım.

Bazıları konun ne olduğunu bilmiyor. “10 yıldır OSB’yi neden yapmadınız?” diye soruyor. Ben OSB’nin tapularını cebime koydum. Bunlar kolay iş değil. Banaz için elimden ne geliyorsa yaparım. Sizlerden esirgersem namerdim.

Bundan sonra bu seçim bürosunun kapısını sağcısı solcusu herkese 24 saat açıktır.  İnşallah Banaz ilçemize yeni eserleri hep beraber çalışarak inşa edeceğiz. Bizim arkamızda tecrübemiz var.

HÜKÜMETİMİZ, YANLIŞIN ARKASINDA OLMAZ

Hükümetimiz, yanlışın arkasında olmaz. Yanımıza dönecektir. Bende onlara dönerim. Sıkıntı yok. 18-20 bin nüfusu olan Banaz iki kişinin keyfine bırakılamaz. Ben Banaz’ın yanındayım. Her şeyi öğrendim. Kimse bileğimi bükemez. Kaynak bulur Banaz’ımızı en güzel şekilde yönetiriz.

Doğalgaz getirirken yolları bozdum. Ama bunları yaparım. Bunlar ufak şeyler. Ben büyük şeylerle uğraşıyorum. İşsizlerimize aşsızlarımıza OSB kurmak için çalışıyorum.

Sayın Halil Erdoğmuş ile Banaz ilçemize 750 kişinin çalıştırdığı bir kargo üssü kuracağız. Seramik fabrikasında 600 kişi çalışıyor. Zafer Arpacı işini bilir.

Banaz belediye binası yerine yenisini yaptık. Ben başkanlıktan ayrılayım sıvasını bile bile yapamazlar. Ama biz bitiririz. Bir bina daha yaparım

Hamamboğazı, doğalgaz hepsi hayaldi gerçek oldu. Engellemelere rağmen tüm bunları gerçekleştirdim. “

Arpacı 2

Muhabir: Salih KILINÇ