16 Ekim Çarşamba günü BİM aktüel ürünlerine verandalı Tiny House geldi. 8550 flat verandalı Tiny House, özellikleriyle dikkat çekiyor. İç ölçüleri: 8.368mm x 2.350mm – h: 2.448mm, 20 metrekarelik bir yaşam alanı sağlıyor. 4 yetişkin konaklama kapasitesi bulunuyor. 3 bin 500 kilogram dingil taşıma kapasitesi bulunuyor. 02 belgesi ve plakası bulunuyor. Taşıyıcı sistem modüler olarak ise endüstriyel boyalı, güçlendirilmiş şasi yer alıyor.

Tiny House

Uşak'ta bugün 3 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 3 kişi hayatını kaybetti

Tiny House'un çatısı CTP Kompozit Panel Teknolojisi ile yapılmış ve dış cephesi ise, kompozit sandviç panelden oluşuyor. Dış cephesi JOTUN Grenli Hazır Dekoratif Kaplamalı ve iç cephesinde duvar paneli bulunuyor. Zemin Kaplamasında 32, Sınıf Laminat Parke, PVC Cephe Sistemi ise, ısıcam sinerjiden oluşuyor. 

Tiny House (1)

Mutfak ve banyo mobilyaları: suya ve neme dayanıklı lam 1.Sınıf vitrifiye ürünlerinden oluşuyor.  Isıtma ve soğutma sistemi olarak 1 adet ani su ısıtıcı alt yapı tesisatı yer alıyor. Havalandırma ve elektrik sistemi olarak 1 Adet Menfez Sistemi NYM Kablo bulunuyor. 

"Ürün yerleştirme yapılmış olup yatak, koltuk, masa ve sandalye fiyata dahil değildir." ibaresine yer verildi. 

Kaynak: Haber Merkezi