Takım,sosyal medya hesabı üzerinden,  “Salonda Buluşuyor Coşkuyu Hep Birlikte Yaşıyoruz” diyerek Uşaklı basketbol severleri bugün oynanacak maça davet ediyor.  Türkiye Basketbol 2.Ligi A grubu 6.hafta mücadelesinde İlkler Şehri Uşak basketbol takımı, Adana Sertaş'ı konuk ediyor.
Bugün 17 Aralık Pazar günü saat: 17.00de Uşak Merkez Spor Solununda oynanacak karşılaşmadan uşak temsilcisi galip ayrılmak istiyor.  Maç Girişleri ücretlidir. Tam Bilet: 20₺,
Öğrenci: 10₺, 0-12 yaş: Ücretsiz olarak belirlendi. 

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı iki haftadır yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek ve grupta zireveye oynamak istiyor. İstanbul Efendileri ve Ege üniversitesi Daçka maçlarından galibiyetle ayrılan Uşak takımı yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek için evinde Adana Sertaş Spor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Ayrıca bu hafta oynanacak  karşılama özel bir amaç taşıyor. 

Ilkler Şehri

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), bu hafta tüm liglerde oynanacak maçlara özel bir kampanya başlattı. İlkler Şehri Uşak basketbol Kulübü de bu kampanyaya destek olmak için Uşak’ta da bir kampanya başlattı.
TBF, depremden etkilenen çocuklara destek amaçlı olarak başlattığı kampanya kapsamında; bu hafta sonu oynanacak tüm lig maçlarında tribünlerden toplanacak hediyelerle depremzede çocuklara hediyeler vermeyi planlıyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamada; “Bu hafta evimizde oynayacağımız maçta sizlere güzel ve bir o kadar da büyük bir görev düşüyor. Uşak’ı, basketbolu, geleceğimizi ve çocuklarımızı sevindirmek adına Türkiye Basketbol Federasyonunun başlatmış olduğu bu güzel harekete biz de ortak oluyoruz.
Haydi, Uşak Söz Sizde. Elimiz boş gelmiyoruz” denildi.
 

Muhabir: Seher ZEYBEK