Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 25 Ekim 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir” Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir”
  • Elif Özdoğan

Elif Özdoğanvefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Eskigüney Köyünde defnedildi.

  • Hasan Hüseyin Çatal

Hasan Hüseyin Çatal vefat etmiştir. Cenazesi saat 12:00'da Akse Mezarlığında defnedildi.

  • Nejla Günaydın 

Yaşar Günaydın'ın Eşi, Nejla Günaydın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Akse Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi.

  • Ümmü Gencer

Fahriye Çimen'in Annesi, Ümmü Gencer vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Kızılcasöğüt Köyünde defnedildi.

  • Hanimi Çeken

Yusuf Çeken'in Annesi, Hanimi Çeken vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Kuyucak Mezarlığında defnedildi.

  • Mustafa Aslan

Ramazan Arslan'ın Babası, Mustafa Aslan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Eskigüney Köyünde defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten