Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 24 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.


Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 24 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

* Tekin Günay 

Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza

Zehra Duran'ın Abisi, Tekin Günay vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yücetepe Camiinden alınarak Şekerevleri Mezarlığına  defnedilecektir.

* Mesut Kahya 

Mesut Kahya vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey İnay köyünde defnedilecektir. 

* Erep Çaplı 

Hatice Karanlık'ın Annesi, Erep Çallı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey'de defnedilecektir. 

* Mahmut Kaçar 

Yusuf Kaçar'ın Babası, Mahmut Kaçar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey Küçük Kayalı Köyünde defnedilecektir.

* Nurdoğan Çankaya 

Süleyman Çankaya'nın Annesi, Nurdoğan Çankaya vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Şekerevleri Camiinden alınarak Asri Mezarlığa defnedilecektir.

* Sultan Yıldırım 

İbrahim Yıldırım'ın Annesi, Sultan Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiinden alınarak Bölme Mezarlığına defnedilecektir. 


Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Muhabir: Seher ZEYBEK