Bugün, oldukça iddialı bir film vizyona girdi. Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Uşak Cinetime Özdilek'te de gösterime sunuldu.

Filmde başrollerden birisini oynayan Servetcan Öztürk’ün doğma büyüme Uşaklı olduğunu biliyor musunuz?

Bu genç, yetenekli ve yakışıklı oyuncu, aslen Afyonkarahisarlı olan ancak uzun yıllardır Uşak’ta yaşayan Bülent Öztürk’ün oğlu. Bülent Öztürk, Uşak’ta düğün salonlarında güvenlik görevlisi olarak çalışmış, düğünlerde sergilediği davul şovlarla tanınmış biri isim. Şimdilerde özellikle kendi imal ettiği tatlılarla adından söz ettirmeyi başardı..

460430002 1982265102208417 3842454633428385970 N

Son yıllarda oynadığı sinema filmleri ve yönettiği filmlerle adından söz ettiren bu yakışıklı hemşerimizi gelin daha yakından tanıyalım:

Servetcan Öztürk Kimdir?

11 Şubat 1999 Uşak doğumlu olan Servetcan Öztürk, oyunculuk ile küçük yaşta ortaokulda tanıştı. Henüz ortaokul 1.sınıfta kendi yazdığı daha fazla sahneye çıkmaya başlayan Servetcan Öztürk, Lise son sınıfa kadar sahne almaya ve yazmaya devam etti.

Büyücü 4

Daha sonra Üniversiteyi bitirdikten sonra Profesyonel bir eğitim almak için İstanbul'a taşındı ve İstanbul Sadri Alışık Kültür Merkezinden, Oyunculuk eğitimi aldı. Servetcan Öztürk, oyunculuk eğitimi sırasında ve sonrasında da çeşitli senaryolar yazmaya devam etti. Eğitimini kısa bir süre sonra "Büyücü" adlı bir sinema filminin başrolünde oynadı.

Uşakspor 3 puan için Adıyaman yolcusu Uşakspor 3 puan için Adıyaman yolcusu

Büyücü 2

Oyunculuk hedef yola çıkan Servetcan Öztürk, daha sonra "Morris" ve "Meisner" yaşadıkları çevrenin Eğitmenlik ve Yönetmenlik alanında da başarılı görüntülemesi üzerine 2022 Aralık ayında bir arkadaşı ile ortak kullandıkları Kadın (The Woman)'ı çekmek için sete çıktı. Şimdilerde yeni bir dizi ve bir uzun metraj film üzerine çalışan Servetcan Öztürk, yakın zamanda yeni film için sete çıkacak.

Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler

Kadın - 2022 .... Kurmaca, 00:16:21

Muhabir: SALİH KILINÇ