CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayları; Dr. Ali Ercan, Prof. Dr. Barış Metin ve Mimar Çağlar Samancı, Uşak’ta CHP Belediye Başkan Aday adaylarının belirlenmesi için tüm üyelerin katılımıyla bir ön seçim yapılmasını talep eden bir imza kampanyası başlattılar.

İmza kampanyasının bugün ve yarın devam edeceği, kampanyaya katılmak isteyen CHP Uşak üyelerinin parti il binasında imza atabilecekleri belirtildi.

Chpkulis (4)

Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış

Kampanya ile ilgili ortaklaşa bir deklarasyon yayınlayan CHP Uşak Belediye Başkan aday adayları; CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayları; Dr. Ali Ercan, Prof. Dr. Barış Metin ve Mimar Çağlar Samancı,;

1658154 10151966882388575 156596550 O

Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımız,

Sandığın ve üyelerimizin gücüne güveniyor; Uşak CHP üyelerinin en doğru kararı

Vereceğine inanıyoruz.

Hayatlarını, demokrasi, adalet, özgürlük ve Eşitlik üzerine kurmuş CHP nin üyelerinin katılacağı eğilim yoklaması vazgeçilmezdir.

Sizlerde bu imza kampanyasına destek vererek sesinizi yükseltin.

CHP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI

Dr. Ali Ercan

Prof. Dr. Barış Metin,

Mimar Çağlar Samancı” ifadesinin kullandılar..

Chpkulis (1)

Bu imza kampanyasına niçin gerek duyuldu?

CHP Kurultay’ında “Ön seçim” sözü veren Genel Başkan Özgür Özel’in Genel Başkan seçilince ön seçimden vazgeçmesi üzerine Uşak’ta ön seçim bekleyen üyeler ve aday adayları hayal kırıklığına uğramıştı.

İddialara göre; CHP Uşak İl Yönetiminin ön seçim yerine anket istemesi ve Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz’ın adını önermesi, Uşak il örgütünde karışıklığa yol açmıştı.

Genel merkezin yaptırdığı ankette diğer aday adayı Özkan Yalım isminin çıkması da Uşak’ta ön seçim talebini artırmıştı.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak ulaştığımız bilgilere göre; CHP Genel Merkezi tarafından 2.  kez yapılan ankette de Özkan Yalım adı birinci sırada çıktı.

Ancak anket sonuçları açıklanmayınca bu duruma tepki gösteren 3 aday adayı da tüm adayların katılımıyla bir ön seçim düzenlenerek CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayının belirlenmesi için 2 gün sürecek bir imza kampanyası başlattı.

Chpkulis (3)

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK