CHP İl ve Uşak merkez İle yönetimi tarafından ortaklaşa yapılan toplantıda Uşak Merkez İlçe Belediye Başkan Adayının eğilim yoklamasıyla belirlenmesi kararı aldığı açıklandı.

CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan yaptığı açıklamada; “Dün il ve merkez ilçe olarak yaptığımız toplantıda, Uşak merkez de belediye başkan adayının belirlenmesinin eğilim yoklaması ile yapılması kararı alınmıştır. Bu sürece  tüm yönetici arkadaşlarımız  ve aday adaylarımız imza vererek katkıda bulunmuşlardır” dedi.

Chpsandık (2)

Samancı; “Demokrasi ve adalet için üyemizin gücü gücümüzdür”

CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayı Çağlar Samancı’da bir paylaşımda bulunrak, eğilim yoklaması kararını olumlu buldu ve il ile yönetimlerine bu kararlarından dolayı teşekkür etti.

Samancı; “CHP İl, İlçe Örgütü ve üyelerinin gücünü, desteğini yanına almak ve yerel seçimlerde topyekûn mücadele vermek adına üyelerimizin fikirlerinin önemsendiği ve içinde olacağı bu yöntemin birliktelik, parti menfaati ve esas arayışımız olan adaletin sağlanması açısından önemelidir.

Üyemizin önüne sadık koyan İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkürler.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Benim değil bizim dediğimiz zaman kazanacağız. Ayırmadan ayrışmadan birlikte güzel günler göreceğiz” dedi. 

Chpsandık (1)

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK