Olağan Genel kurul, Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Nazlım’ın da katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim

Halk Oyunu-3

Nazlım’ı halk oyunları gösterisi ve çiçekler ile karşılayan sendika üyeleri, büyük bir coşkuyla genel kurulun yapılacağı salonu doldurdu. Genel Kurulda, Türk İş Bölge Temsilcisi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk-İş'e bağlı sendikaların şube başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve delegeler hazır bulundu.

Çimse Genel Kurul

Açılış konuşmaları, faaliyet raporlarının görüşülmesi, kurulların ibrazının ardından seçimlere geçildi. Şube başkanı seçimi, şube yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, şube denetim kurulunun asil ve yedek üyelerinin seçimi, şube disiplin kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, genel merkez ve delegelerinin seçimi yapılacak.

Ali Murat Yalçındağ-1

Çimse-İş Sendikası Uşak Şubesi Başkanı ve tekrar başkan adayı Ali Murat Yalçındağ açılış konuşmasında sorumluluklarından bahsetti.

Çimse-İş Sendikası Uşak Şubesi Ali Murat Yalçındağ, “60 yıldır emek ve alın teri mücadelesi veren Çimse-İş Sendika’mızın bir neferi olmaktan duyduğum gururu dile getirmek istiyorum. 20 yılı aşkın süredir sendikamızın her seviyesinde görev almaktan onur duyuyorum. Çimse-İş Sendikası’nda görev alınmaz, görev verilir şuuru içerisindeyiz. Emekçi kardeşlerimizin desteğiyle bu yolda yürüyorum. Bu onurlu bayrak yarışında amacım, emek ve alın teri bayrağını taşıyabildiğim kadar yükseğe taşımaktır. El ele, gönül gönüle bunu başaracağımıza inanıyorum. Çimse-İş çocuklarının daha güzel yarınlar görmesi için, bu ülkenin emekçilerini bir adım öteye taşıyabilmek için, büyük Çimse-İş ailesini daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışacağımıza hepiniz adına söz veriyorum” dedi.

Zekeriya Nazlım

Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Nazlım ise açılış konuşmasında, “Şu anda emekçinin sesi sahalarda yankılanıyor. Ülkeyi yönetenlere buradan da şunu ifade ediyoruz, bu sese kulak verin. Bıçak kemiğe dayandı. İnsanların sabredecek durumu kalmadı. Bir an önce de sonucu bekliyoruz. Türk-iş olarak da sonuç elde edene kadar sahalardan ayrılmayacağız. Türkiye’de en adaletli, vergisini veren emekçi kesimdir. Bunun için de biz hükümetten kısa bir zaman içerisinde yeni bir düzenleme ile vergideki adaletin sonuçlanmasını bekliyoruz”

Çimse Genel Kurul Uşak

Tek listeyle gidilen seçimde güven tazeleyen Ali Murat Yalçındağ’ın saat:17.00’de sandıkların açılmasıyla tekrar başkan olması bekleniyor.

Muhabir: Ece Yıldırım