Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2 Ocak 2024 tarihinde saat 20:00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan söyleşiyle halkı buluşturuyor. Dr. Öğretim Üyesi ve Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Ömer Akgül, "Gelenekten Geleceğe Psikolojik Sağlamlık" konulu söyleşisiyle katılımcılara bilgi verecek.

Ücretsiz biletler, Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası'ndan temin edilebilecek. Söyleşi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Ömer Akgül, psikolojik danışmanlık, toplum ruh sağlığı politikaları, endüstri psikolojisi, ve sosyal politik psikoloji gibi alanlardaki uzmanlık alanlarını paylaşacak.

Ömer Akgül, akademik kariyerine 2002 yılında İstanbul Üniversitesi'nde başladıktan sonra, çeşitli üniversitelerde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitimler almış ve 2019 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde Dr. Öğretim Üyesi unvanını elde etmiştir.

Karahallı’da halk ekmek satışları başladı Karahallı’da halk ekmek satışları başladı

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, halkın farklı konularda bilgi edinme ve uzmanlardan görüş alma imkanı bulacağı belirtilerek, katılımın ücretsiz olduğu vurgulanmıştır.

Muhabir: Seher ZEYBEK