Uşak Valisi Dr. Turan Ergün'ün eşi Hülya Ergün, Eşme Kaymakamı Selin Sarı, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve İlçe Protokolü'nün katılımıyla Eşme Halk Eğitim Merkezi, Eşme Mesleki Eğitim Merkezi ve Eşme Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan "Cumhuriyetimizin 100.Yılı Sergisi" açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri sergilendi. Serginin açılış kurdelesi kesildi ve etkinlik çerçevesinde çocuk korosu tarafından milli marşlar seslendirildi.

Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Sergide, kursiyerlerin ürettiği resimler, tablolar, örme kilimler, amigurumi bebekler, anahtarlıklar ve daha pek çok el işi ürün yer aldı. Sergilenen tüm eserler, Türk bayrağı, Atatürk ve kırmızı-beyaz temalı özgün motiflerle bezenmişti.

Eşme Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği bu anlamlı sergi, Cumhuriyetimizin 100. yılını özel eserlerle kutlama ve milli değerlerimizin önemli anlamlarını yansıtma amacıyla büyük bir ilgiyle karşılandı. Eserler, katılımcılara Cumhuriyet sevgisi ve özgün sanatsal yeteneklerin bir araya geldiği bir atmosfer sundu.

(ECE YILDIRIM / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK