Uşak'tan kızlarının üniversiteye yerleşme işlemleri için yola çıkan aileyi taşıyan hafif ticari aracın, Erzincan'da bir tıra arkadan çarpması sonucu; baba Ramazan Ceylan (44) anne Melike Ceylan (39) ve kızları Huri Elif Ceylan (17) olay yerinde vefat etmiş, diğer çocukları Ahmet Enes Ceylan (11) ile Semiha Ceylan (14) ağır yaralanmıştı.

Yas 3

Uşak’ın ihracatı geçen yıla göre düştü Uşak’ın ihracatı geçen yıla göre düştü

Kazada olay yerinde vefat eden baba, anne ve kız bugün Uşak’ta toprağa veriliyor. Edinilen bilgilere göre; Cuma namazını müteakip Yücetepe Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından talihsiz ailenin vefat eden fertlerinin Sivaslı İlçesine bağlı Akarca köyünde toprağa verilecek.

Bizde Yeşil Sivaslı gazetesi internet Haber Sitesi olarak, vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Yas 2

NE OLMUŞTU?

Kaza, Erzincan- Sivas kara yolu Refahiye ilçesi Kova köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Uşak'ta yaşayan Ramazan Ceylan (44), üniversiteyi kazanan kızının yerleştirme işlemlerini yapmak için ailesiyle birlikte 45 ALS 068 plakalı hafif ticari aracıyla yola çıktı. Seyir halindeki araç, Kova köyü civarına geldiğinde arıza yapması sonucu emniyet şeridinde duran Yusuf Torçul yönetimindeki 47 PU 521 plakalı tıra arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Hafif ticari ticari aracın hurdaya döndüğü çarpışma sonucunda sürücü Ramazan Ceylan (44) ile kızı Huri Elif Ceylan (17) olay yerinde, eşi Melike Ceylan ise (39) kaldırıldığı Refahiye Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybetti. Ağır yaralanan Ahmet Enes Ceylan (11) ile Semiha Ceylan (14) ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Tedavi altındaki 2 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ