Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2024 yılında bünyesine yapacağı yeni istihdamları duyurdu. Bakan Osman Aşkın Bak, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, önlerindeki süreçte toplam 2021 yeni personel alımı gerçekleştireceklerini ifade etti. Bu kapsamda 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör alımı yapılacak.

Bakan Aşkın Bak, gençlerle ilgili politika ve yaklaşımlarını gençlerle birlikte belirlediklerini belirterek, gençlere devlet eliyle her türlü desteği sunduklarını vurguladı. Gençlik Merkezlerini 81 ilin tamamında ve birçok ilçede gençlerle buluşturduklarını ifade etti.

Başvurular 29 Aralık'ta Başlıyor!

Karahallı’da halk ekmek satışları başladı Karahallı’da halk ekmek satışları başladı

1071 gençlik çalışanı alımı için başvurular, 29 Aralık'ta başlayacak ve 8 Ocak tarihine kadar devam edecek. Başvurular, e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı Kariyer Kapısı http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yeni personel alımları, gençlerin spora olan katkısını artırmayı hedefleyen önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. Başvuruda bulunacak adaylar, belirlenen tarih aralığında başvurularını tamamlayabilecekler.

 Ek: Kontenjan dağılımı listesi için TIKLAYINIZ

Haber Merkezi

Editör: Seher ZEYBEK