Yarın Gratis mağazalarında, tüm rujlar, hijyenik ve günlük pedler ile tamponlarda %75'e varan indirim fırsatı sunulacak. 26 Temmuz Cuma günü başlayacak olan kampanya kapsamında, 250 TL ve üzeri alışverişlerde bu indirimden yararlanılabilecek. Tüm ürünler için geçerli olan 250 TL barajı, rujlar, hijyenik ve günlük pedler ile tamponlarda %75 net indirim sağlayacak. Kampanya, yalnızca Gratis mağazalarında geçerli olacak ve  sadece bir gün geçerli olacak. 

Gratis Indirim (2)

Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi

2009 yılında İstanbul’da kurulan Gratis, kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri olarak Türkiye’nin 1 numaralı markası konumunda bulunuyor. Makyaj ürünlerinden temizlik ürünlerine, hijyenik ürünlerden ev-yaşam ürünlerine kadar geniş bir yelpazede 15.000’den fazla ürünü tüketicilere sunan Gratis, 81 ilde 700’ü aşkın mağazasıyla hizmet veriyor. Aynı zamanda, 40’ı aşkın Gratis Beauty güzellik merkezinde cilt, saç, el ve ayak bakımı gibi kişisel bakım hizmetleri de sunulmakta.

Gratis Indirim (1)-1

Türkiye’deki kadın istihdamının artırılmasına büyük önem veren Gratis, 5.500’ü aşkın kadın çalışana istihdam sağlayarak, mağaza çalışanlarının tamamı kadın olan tek marka unvanına sahip. Yenilikçi ve dinamik duruşu ile pek çok ödül kazanan Gratis, "Güzel Bak Kendine" mottosu ile müşterilerine uygun fiyatlı, kaliteli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi