Bursa Haberleri

Bursa haberleri ve güncel Bursa gelişmeleri, Bursa ile ilgili tüm video, Bursa fotoğrafları ve Bursa haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Asayiş

Bursa’nın Kestel ilçesinde kontrolden çıkan servis minibüsünün dereye uçtuğu anlar kameralara anbean yansıdı.

Çevre

BURSA'NIN İZNİK İLÇESİ YÖRÜKLER MEVKİİNDE BULUNAN ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI. YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR.

Gündem

Uşakspor, sok bek Abdullah Balıkuy ile anlaştığını açıkladı. Abdullah Balıkuv’un geçtiğimiz sezon Bursa Karacabey Belediyespor’da top koşturduğu belirtildi.

Asayiş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.

Asayiş

Bursa'da hakkında 30 yıl 1 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, evindeki ranzanın altında kıskıvrak yakalandı.

Asayiş

Bursa'da yetimhanede büyüyüp yetişen 42 yaşındaki engelli adamın serinlemek için girdiği denizdeki ters akıntı sonu oldu.

Asayiş

Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Asayiş

12 KEZ BIÇAKLANAN GENÇ ÖLDÜ

Asayiş

Bursa’da seyir halinde arıza yapan otomobil motor kısmından alev aldı.

Asayiş

Bursa'da tartıştığı kız arkadaşının yüzünü sıkmasına öfkelenen genç, kız arkadaşına herkesin gözü önünde arka arkaya yumruk attıktan sonra kaçmaya başladı.

Asayiş

Bursa'da anne ve babasının kavgasına dahil olan ailenin en büyük oğlu, eline aldığı bıçakla babasını öldürdükten sonra annesini de ağır...

Asayiş

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE ELİNİ SALÇA MAKİNESİNE KAPTIRAN GENÇ YARALANDI.

Asayiş

Bursa’da sürücüsünün kontrolünden çıkan panelvan araç, pazar alışverişinden dönen anne ile bebeğine çarpmaktan kıl payı kurtuldu.

Asayiş

Bursa'da sokak üzerinde drift atan otomobil sürücüsü iş yeri sahiplerini çileden çıkardı.

Genel

Bursa’da 105 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki suç makinası, polis ile yaşanan kovalamaca sonucu saklandığı aracın altında kıskıvrak yakalandı.

Gündem

Uşakspor, son bir ay içerisinde 3 takımla birlikte anlaşma yapan Semih Akyıldız adlı hücum oyuncusu ile bir yıllık anlaşmaya vardığını...

Genel

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri 11 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Genel

Bursa’da kıraathanede oturduğu sırada kafasına yorgun mermi isabet eden 4 çocuk babası adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Bursa’da hiç görmediği babasından kendisine miras olarak 800 bin TL borç kalan Fatma Karaca, bunu ödeyecek maddi durumunun olmadığını söyledi.

Asayiş

BURSA'DA YOL ORTASINDA ACIMASIZCA BİRBİRLERİNE VURDULAR

Asayiş

8 KİŞİ SOPA VE PALAYLA BİR KİŞİ BÖYLE DARP ETTİ

Asayiş

Bursa’da ’kasten öldürme’ suçundan hakkında 7 yıl hapis cezası bulunan şahıs, özel harekat polisinin şafak vakti baskınıyla yakalandı.

Asayiş

BURSA'NIN MUDANYA İLÇESİNDE 30 YAŞLARINDAKİ ERKEK ŞAHSIN CANSIZ BEDENİ KAYALIKLARA VURDU. HAREKETE GEÇEN EKİPLER, CESEDİN FATİH ESLAN OLDUĞUNU BELİRLEDİ.

Sağlık

BURSA ŞEHİR HASTANESİ’NDE GÖREVLİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI OP. DR. ELİF ÖYE, YÜKSEK SICAKLIKLARIN GEBELERDE BİR TAKIM OLUMSUZ ETKİLERİ...

Asayiş

SON SES AÇIP MAHALLELİYE MÜZİKLİ İŞKENCE YAPTILAR! O ANLAR KAMERADA

Sağlık

Kapalı çocuk oyun alanları, ebeveynler vakit geçirirken, çocukların da eğlenmesi için güzel bir fırsat olsa da, çeşitli tehlikeleri de barındırıyor...

Yaşam

Çiftçinin en büyük geçim kaynağı olan mısır ve ayçiçekleri, mahallenin gözbebeği haline geldi

Asayiş

Bursa'da 3 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında 72 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetmişti.

Genel

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin detaylarını paylaştı:

Asayiş

2 kardeşten biri aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti