Fırtına Haberleri

Fırtına haberleri ve güncel Fırtına gelişmeleri, Fırtına ile ilgili tüm video, Fırtına fotoğrafları ve Fırtına haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Pakistan'ın Pencap eyaletinde etkili olan şiddetli fırtına ve yağış sonucu 8 kişi hayatını kaybederken 40 kişi de yaralandı.

Genel

Ankara’da fırtına sebebiyle yerinden sökülen reklam panosunun altında kalan 22 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Gündem

Uşak’ta akşam saatlerinde çıkan fırtına yarım saat içerisinde maddi zarara yol açtı. Fırtınada ölen ya da yaralananların olmadığı öğrenildi.

Gündem

Karate sporunda gerek ulusal gerekse uluslararası alanda gösterdiği başarılarla Uşak’ın gururu olan Özlem Karate S.K. sporcuları Balkanlarda fırtına estirdiler.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü birazdan İç Ege'de yerel kuvvetli Gök gürültülü sağanak Yağış beklendiğini belirterek sele ve yıldırım düşmesine karşı uyardı.

Gündem

Ünalan Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde yüksek bir biamanın çatısı fırtına nedeni ile yola uçtu. Olay anında orada bulunan insanlar büyük...

Çevre

ÇORUM'UN OSMANCIK İLÇESİNDE ÖĞLE SAATLERİNDE FIRTINA, DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ BİR ARADA ETKİLİ OLDU

Çevre

DÜZCE’NİN SAHİL KENTİ AKÇAKOCA’DA FIRTINA SEBEBİYLE DALGA BOYU YER YER 2 METREYE KADAR ULAŞTI.

Gündem

Banaz İlçesine bağlı Ulupınar köyünde şiddetli fırtına, Recep Gencer’e ait evi yerle bir etti. Gencer ailesi evsiz kaldı. Hayırseverlerden yardım...

Gündem

Uşak'ın Sivaslı ve Eşme ilçelerinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı ev ve ahırların çatısı zarar gördü.

Asayiş

KONYA'DA ETKİLİ OLAN RÜZGAR FIRTINASI NEDENİYLE BİR FABRİKANIN ÇATISI UÇTU, KENT MERKEZİNDE BİR ÇOK NOKTADA AĞAÇLAR DEVRİLDİ.

Çevre

ÇANKIRI’DA ETKİLİ OLAN FIRTINAYA DAYANAMAYAN ÇİFTE MİNARELİ CAMİNİN BİR MİNARESİ YIKILDI. O ANLAR İSE CEP TELEFONU İLE SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ.

Muğla

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİ, MUĞLA GENELİNDE ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISINDA BULUNDU.

Kayseri

METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA; KAYSERİ'DE YARIN FIRTINANIN ETKİLİ OLACAĞI BELİRTİLEREK, UYARILARDA BULUNULDU.

Çevre

KARADENİZ’DE ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ RÜZGARIN SEBEP OLDUĞU DALGALAR KAYALIKLARI VE DALGA KIRANLARI AŞARAK İNSANLARIN YAŞAM ALANLARINA KADAR ÇIKTI

Çevre

Meteoroloji, Marmara, Ege ve Akdeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiğinden vatandaşların sel,...

Genel

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİ, GENELİNDE FIRTINA UYARISINDA BULUNDU.

Genel

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİ, BODRUM_KAŞ ARASINDA DENİZLERDE FIRTINA UYARISINDA BULUNDU.

Genel

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN FIRTINA VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ, GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEDİ.

Çevre

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİNDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, MUĞLA’NIN BODRUM VE ANTALYA’NIN KAŞ İLÇESİ ARASINDA DENİZLERDE FIRTINA...

Çevre

METEOROLOJİ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN EGE DENİZİ'NDE FIRTINA BEKLENDİĞİNİ BELİRTEREK VATANDAŞLARI DİKKATLİ OLMALARI KONUSUNDA UYARDI.

Asayiş

Ardahan’da fırtınalar çatıları uçurdu

Asayiş

RİZE’NİN ARDEŞEN İLÇESİNDE FIRTINADAN ÖTÜRÜ UÇAN ÇATI OTOPARKTA BULUNAN ARAÇLARIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ. ÇATININ DÜŞME ANI GÜVENLİK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI.

Çevre

BAŞKENT EDAŞ, HAFTA SONU BATI KARADENİZ KIYILARINDA FIRTINA VE BAZI BÖLGELERDE KAR YAĞIŞI BEKLENTİSİNE KARŞI 1028 SAHA ÇALIŞANI VE 462...

Çevre

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARADENİZ’DE SAATTEKİ HIZI 105 KM’YE ÇIKAN TAM FIRTINA BEKLENDİĞİNİ DUYURARAK UYARIDA BULUNDU.

Asayiş

METEOROLOJİNİN BATI KARADENİZ'DE FIRTINA VE DEV DALGA UYARISI ÜZERİNE KARADENİZ'DE DOĞAL GAZ ARAMA VE SONDAJ ÇALIŞMALARI YÜRÜTEN FATİH, KANUNİ VE...

Gündem

Uşak Valiliği yarın için ilimizde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini vatandaşların dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu.