Osmangazi Elektrik Haberleri

Osmangazi Elektrik haberleri ve güncel Osmangazi Elektrik gelişmeleri, Osmangazi Elektrik ile ilgili tüm video, Osmangazi Elektrik fotoğrafları ve Osmangazi Elektrik haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik AŞ, Uşak Merkezde en geniş alana yayılan Kemalöz Mahallesine gün boyu elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet mahallerinde elektrik kesintisi yapacağını...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle; Uşak Merkez, Eşme ve Sivaslı ilçelerine bağlı bazı yerleşim alanlarında...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Merkez Kemalöz ve Cumhuriyet Mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın gün boyunca Uşak merkezde birçok mahalleye elektrik verilmeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın; Cumhuriyet, Ftaih, Fevzi çakmak ve Kemalöz mahallerinde gün boyunca elektrik kesintisi...

Gündem

Yarın Uşak merkez, Atatürk, Dikilitaş, Elmalıdere ve Fatih Mahallerinde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu

Gündem

Bakım, onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak merkez Fatih, Mehmet Akif Ersoy ve Elmalıdere mahalleri ile bazı ilçelere elektrik verilmeyeceğini duyuruldu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak merkezde Fatih, Dikilitaş mahalleri, bir çok ilçe ve...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak merkezde 6 mahallede birden akşama kadar elektrik kesintisi...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Fatih, Kemalöz ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile bazı ilçelerde...

Gündem

Yarın Uşak’ta elektrik kesintisi uygulanacak yerler şöyle:

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Yarın Atatürk Dikilitaş ve Fatih mahallerinde elektrikler kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Merkez Kemalöz mahallesinde kesintiye gidileceğini duyurdu.

Banaz

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak merkez, Banaz ve Eşme ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağını...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yrın Uşak merkez ve ilçelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın; Uşak merkezde, Karaağaç, Fatih mahalleleri, Banaz, Eşme, Sivaslı ev...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle ayrın Fatih Mahallesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Cumhuriyet, fatih mahalleleri ve Eşme ilçesinde kesintiye gidileceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Fevzi Çakmak ve Kuyucak Mahalleri ile Banaz, Eşme ve...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Dikilitaş ve Fatih mahallerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Banaz

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak Merkezde ve Banaz ilçesinde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın merkez ilçe, Ulubey ve Karahallı ilçlerinde elktrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Uşak Merkez, Karahallı ve Ulubey’de elektrik kesintisi uygulayacağını açıkladı.

Banaz

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bakım çalışmaları nedeniyle yarın, Merkez Fatih Mahallesi, Banaz, Ulubey ve Eşme ilçlerinde elektrik kesintisi uygulayacak.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaağaç ve Dikilitaş mahalleri ve bazı ilçelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Fatih, Cumhuriyet, Kuyucak Mahallerinde kesinti yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ yarın, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kemalöz, Sivaslı, Eşme ve Ulubey ilçelerine elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke yarın; Sivaslı, Eşme ve Ulubey ilçelerinde belli saatlerde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Yarın Uşak Merkez Fevzi Çakmak, Atatürk ve Ulubey ilçesinde günün belli saatlerinde elektrik kesintisi uygulanıyor