Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ev sahipliğinde, Cengiz Küçükayvaz'ın tek kişilik oyunu "Bir Başarısızlık Hikayesi" 28 Mart Perşembe günü saat 21:30'da Atatürk Kültür Merkezinde olacak. Tüm hayatını 'başarı' peşinde koşarak harcayan ama istediği neticeyi bir türlü alamayan Seyfi, hep hayalini kurduğu sahneye çıkar. Ancak anlatacağı bir başarı hikayesi olmadığı için, o ana kadarki hikayesini yani kendisi gibi milyarlarcasının kendinden izler bulacağı 'Bir Başarısızlık Hikayesi'ni anlatır.

Cengiz Küçükayvaz Kimdir?

Uşak’ta maddi hasarlı kaza yolcuları mağdur etti Uşak’ta maddi hasarlı kaza yolcuları mağdur etti

30 Temmuz 1968 tarihinde Eşme'de hafız bir ailede doğdu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nde eğitim aldı. Şahika Tekand, Gürol Tonbul gibi isimlerden dersler aldı. Tuncay Özinel Tiyatrosu ve Hadi Çaman Tiyatrosu ile profesyonel oyunculuk kariyerine atıldı. Reyting Hamdi, Çiçek Taksi, Gemide, Laleli'de Bir Azize, Kahpe Bizans, Ömerçip, Hababam Sınıfı serisi, Maskeli Beşler serisi, Süper Ajan K9, 7 Kocalı Hürmüz, Harbi Define, Çakallarla Dans gibi çeşitli sinema filmleri ve televizyon dizilerinde oynadı. En tanındığı rol komedi programı Reyting Hamdi'de söylediği "Ne Diyon Lan Sen Sibop" repliği ile hatırlanmaktadır. Çiçek Taksi dizisindeki "Fırıldak Ömer" karakteri ile geniş çevrelerce tanınmıştır. 2007 yılında Ünlüler Sirki programında yarıştı. 2008'de İstanbul Ümraniye Çakmak'ta kendi adını taşıyan Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu'nu kurdu.

Hemşehrimiz Cengiz Küçükayvaz'ın oynayacağı "Bir Başarısızlık Hikayesi" Uşaklı tiyatroseverlere güzel anlar yaşatacak. Biletler Atatürk Kültür Merkezi ve www.biletinial.com'dan temin edilebilecek. Tiyatro biletleri öğrenci 30 TL, sivil 50 TL olarak belirlendi. 

Kaynak: Bülten