Kulüp yöneticisi Bora Karakozak, bu yıl çok güçlü takımların bulunduğu A Grubuna düştüklerini belirterek genç oyunculardan kurulu takımının gelecek için umut verdiğini açıkladı.

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta

2023-2024 TBL 2. Lİg A Grubunda mücadele edecek olan İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, ilk hazırlık maçında Karşıyaka Belediyesi basketbol takımını 2 sayı farkla 68-66 yenmeyi başardı.

Oldukça göz dolduran oynayan Uşak takımının gençleri sezon için umut verdiler.. Maçı değerlendiren İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bora Karakozak, “Tecrübeli rakipleri karşında gençlerimiz oldukça etkili bir oyun sergiledi ve 2 hafta sonra başlayacak TBL 2. Lig 2023-2024 Sezonu için bize umut verdi. Hazırlık maçı da olsa kendi evimizde aldığımız bu galibiyet bize bu sezon için büyük moral oldu” dedi.

Karakozak, Kasım ayı başında sezonun ilk maçını Cedi Osman Basketbol takımıyla Uşak’ta yapacağız. Geçen yıl bu takım bizi play-off’ta elemişti. Bu yılda A Grubunda birbirinden güçlü takımlarla TBL 1. Lige çıkmak için mücadele edeceğiz.

Uşak halkının maddi manevi desteklerini bekliyoruz” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK