CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çektirdiği bir videoyu sosyal medya sayfasından kamuoyu ile paylaştı.

Videoda Uşaklılara selam ve sevgilerini ileten İmamoğlu, “Uşak’ta da her şey çok güzel olacak” dedi ve Uşaklılardan Yalım için destek istedi.

Konuşmasına, “İstanbul’dan Uşak’a sevgiler, saygılar, selamlar” diyerek başlayan İmamoğlu, 24 Nisan 2023 tarihinde o dönemki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Uşak’a geldiğini hatırlattı.

İmamoğlu, “O güzel insanlarını hiçbir zaman unutmayacağım. Unutmam da. Çünkü müthiş bir enerji ile birlikte olmuştuk.

Özkan Yalım, o dönemde milletvekilimizdi. Şimdi bizim çok değerli bir elçimiz. Belediye Başkan Adayımız. Yerel seçim sürecinde çok sıkı bir iş birliği yapacağımızı çok iyi biliyorum. Çünkükendisi milletvekiliyken de hep İstanbul’u ve Uşak’ı konuşurduk, iş dünyasını konuşurduk, emekçiyi konuşurduk.

Verimli işbirliği konusunda çok inandığım milletvekillerimizden birisiydi. Şimdi Uşak’la ilgili hayallerini hayata geçirmek, oradaki insanları daha mutlu, çocuğundan, gencine, emeklisinden, yaş almışına, kadınlarına kadar herkes için çok güzel işler başaracağına yürekten inanıyorum.

İstanbul’da hangi bilgi birikimimiz varsa bunu Özkan Başkanımla paylaşan, İstanbul’daki modeli ve buradaki başarılı süreci, Uşaklılarla eşleştirmeyi elbette üst seviyede yapacağımıza inanıyorum.

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

Özkan Yalım Başkanıma başarılar diliyorum. Uşak’taki bütün dostlarımızı ve hemşerilerimizi Özkan Yalım’a destek olmaya davet ediyorum.Yolu açık olsun.

Uşak’ta da her şey çok güzel olacak” ifadesini kullandı.

İmamoğlu ile buluşmasını değerlendiren CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, çok değerli kardeşim Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdiğimiz buluşmada kampanyamız için ve Uşak’ımız için verdiği destekten dolayı Ekrem Başkanımıza teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız,birlikte kazanacağız” dedi.

897Dae38 49A8 4299 9D15 F9Bf682179A1

Muhabir: Salih KILINÇ