Bu kapsamda, Macarkardeşler, 15 Temmuz Şehitler, Şehzadebaşı ve Vezneciler Caddeleri ile bu caddelere bağlanan cadde ve sokaklar belirlenen noktalardan araç trafiğine kapatılacak. Alternatif güzergahlar olarak Vatan, Kadirhas ve Fevzipaşa Caddeleri ile Atatürk Bulvarı kullanılabilecek.

Adıyaman’da gece yarısı  4.0 büyüklüğünde deprem.! Adıyaman’da gece yarısı  4.0 büyüklüğünde deprem.!

Ataşehir’de 19 Mayıs Yürüyüşü

Öte yandan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında pazar günü gerçekleştirilecek yürüyüş nedeniyle saat 07.30 itibarıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ataşehir Bulvarı-Muhtar Hasan Sokak Kavşağı, Ataşehir Bulvarı-Rıfat Danışman Sokak kesişimi, Ataşehir Bulvarı-Vedat Günyol Caddesi Kavşağı, Ataşehir Bulvarı-Morzambak Sokak kesişimi, Ataşehir Bulvarı-Fesleğen Sokak kesişimi ve Ataşehir Bulvarı-Gelin Sokak kesişimi trafiğe kapatılacak. Bu bölgedeki sürücüler için alternatif yol olarak Sedef Caddesi öneriliyor.

Vatandaşların bu güzergahları kullanacak olanlara dikkatli olmaları ve alternatif yolları tercih etmeleri önemle duyurulmaktadır. Etkinliklere katılacak vatandaşların ise toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Kaynak: Bülten