Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Bu durum, bazı ESHOT hatları ile Konak ve Karşıyaka tramvaylarının sefer planlarında zorunlu değişikliklere neden olacak.

Etkilenecek Otobüs Hatları:

26 Nisan Cuma günü etkilenecek hatlar şunlardır: [liste burada verilen hat numaralarıdır].

27 Nisan Cumartesi günü etkilenecek hatlar şunlardır: [liste burada verilen hat numaralarıdır].

27 Nisan Cumartesi günü ayrıca Mavişehir Aktarma Merkezi - Konak (121) ve Bahriye Üçok - Karşıyaka İskele (361) otobüsleri devre dışı kalacak.

Not Edilmesi Gerekenler:

  • 435, 543, 330 ve 921 hat numaralı otobüsler, Bostanlı İskele Yerine Bahriye Üçok’ta son durak yapacak.
  • 330 ve 543 hat numaralı otobüsler; Bahriye Üçok Son Durak, Girne Caddesi, Yeni Girne, İzmir Çevre Yolu, (Bayraklı Tünelleri), Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi, Manas Bulvarı’ndan sonra mevcut güzergâhlarında hizmet verecek.
  • [Diğer detaylar için verilen bilgiler takip edilebilir.]

Tramvay Planı:

  • Karşıyaka Tramvayı seferleri, 27 Nisan Cumartesi günü, 06.00 - 19.00 saatleri arasında Ataşehir Kavşağı ile Bostanlı İskele durakları arasında, deniz tarafındaki hatta yapılacak.
  • Konak Tramvayı’nda ise 06-00 - 19.00 saatleri arasında hizmet verilemeyecek.

Alternatif Ulaşım Önerileri:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamak için İzmir Metro ve İZBAN seferlerini tercih etmelerinin uygun olacağını belirtti.

Hangi Yollar Kapanacak?

İzmir sınırlarında düzenlenecek 6’ncı ve 7’nci etapların güzergâhları şöyle:

26 Nisan Cuma: [Detaylı güzergâh bilgisi burada verilen noktalardır.]

27 Nisan Cumartesi: [Detaylı güzergâh bilgisi burada verilen noktalardır.]

Belirlenen güzergâhlarda; bölünmüş yollarda yarış yönünde sağ şerit araç trafiğine kapatılacak. Bölünmemiş yollarda ise yolun tamamı, etaplar halinde araç trafiğine kapanacak. Karşıyaka Yalı Bulvarı’nda, Şehit Asım Aksoy Caddesi ile Girne Bulvarı arasında kalan kesim de bir süreliğine araç trafiğine kapalı olacak.

Kaynak: Haber Merkezi