Mossad Ajanı Olma İddiaları

Amerikalı milyarder iş adamı Jeffrey Epstein'in cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı suçlamalarıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunması, gündemi sarsmaya devam ediyor. Epstein'in hayatı ve ölümüyle ilgili çeşitli iddialar arasında, İsrail istihbaratı Mossad'a çalıştığına dair iddialar ön plana çıkıyor.

Jeffrey Epstein, 20 Ocak 1953'te Brooklyn, New York'ta Yahudi bir ailede doğdu. Kariyerine öğretmen olarak başlayan Epstein, finans sektörüne yönelerek kısa sürede büyük bir başarı elde etti ve multimilyoner oldu. Epstein, uzun yıllar boyunca dünyanın finansal, siyasi ve kültürel elit isimleriyle dostluk ve iş ilişkileri kurdu. Donald Trump, Kevin Spacey, Bill Clinton, Alan Dershowitz ve Prens Andrew gibi isimlerle yakın bağları olduğu biliniyor.

2005 yılında 14 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alınan Epstein, mahkeme tarafından 2008 yılında tek bir kişiye cinsel istismar suçundan suçlu bulundu ve 13 aylık bir ceza aldı. Ancak 2019'da New York savcıları, Epstein'i fuhuş ağı oluşturmaktan suçlu buldu ve gözaltında ölü bulundu.

Bursa’nın göz kamaştıran  ipek halıları dünya çapında görücüye çıkıyor Bursa’nın göz kamaştıran ipek halıları dünya çapında görücüye çıkıyor

Epstein'in ölümüyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. İsrail istihbarat görevlisi Ari Ben-Menashe, Epstein'in İsrail ajanları olduğunu ve Mossad'ın bilgi toplamak ve ünlü isimlere şantaj yapmak amacıyla bu skandalları organize ettiğini öne sürdü. Ben-Menashe ayrıca, Epstein'in hapishanede intihar etmesinin imkansıza yakın olduğunu savundu.

Eski Çalışma Bakanı Alexander Acosta'nın, Epstein'in istihbarat için çalıştığını söylediğini belirten Ben-Menashe, bu istihbaratın İsrail için olduğunu iddia etti. Epstein'in ölümü ve Mossad iddiaları, hala çözümlenmemiş birçok soru işaretiyle gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Kaynak: ntv