15. yıla özel düzenlenen Gratis’in mağazalarda geçerli, 250 TL üzeri alışverişlerde tüm makyaj malzemelerinde geçerli yüzde 80 indirim kampanyası büyük ilgi gördü. Gratis’te satılan tüm markalarda geçerli olan indiriminden faydalanmak için öncelikle herhangi bir markadan 250 TL’lik bir ürün almak gerekiyor.

Gratis Indirimi (2)-1Yüzde 80 indirimin tüm makyaj malzemelerinde geçerli olacağı duyuruldu. Oje, tırnak bakım ürünleri ve kalemlerin kampanyaya dahil olmadığı açıklandı.

Gratis Indirim-3Uşak'taki Gratis'in İsmetpaşa Caddesi, Durak Mahallesi'nde bulunan şubesinde mağazanın açılmasıyla birlikte yoğunluk yaşandı. Sabahın erken saatlerinde indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar, mağazaya akın etti. Yanında poşet getiren vatandaşlar, sepet kalmadığı için aldıklarını kasaya götürene kadar poşetlere doldurdu. Uşak'ta Gratis mağazalarında 1 gün sürecek indirimde raflar boş kaldı.

Gratis Indirimi (1)Uşak'taki Gratis mağazasında makyaj malzemelerinden parfümlere, saç bakım ürünlerinden cilt bakım ürünlerine temizlik malzemelerinden plaj ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Müşteriler, makyaj malzemelerini yüzde 80 indirimle satın alabilmek için metrelerce oluşan kasa kuyruğunu beklemeyi göze aldı.  Gratis'in indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor ve gün boyu sürecek.

Uşak'ta bugün 4 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 4 kişi hayatını kaybetti

Muhabir: Ece Yıldırım