Uşak’ın il olduğunun unutulmamasını isteyen Karaoba, Uşak otogarının, ne şehrimize ne de ülkemize yakışmadığını, buranın derhal elden geçilerek düzenlenmesini istedi.

TBMM Başkanı Bekir Bozdağ’dan gündem dışı söz alan CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, “Uşak üvey evlat değildir. Uşak otogarının son hali ne ülkemize ne de şehrimize yakışıyor. Karayolları ile öğünen bir ülkede 2000’li yılların öncesinde hizmete açılan ve kentimizin tam merkezinde yer alan otogar kaderine terk edilmiştir.

Yeni otogarla ilgili neredeyse 10 yıldır yarışmalar düzenlenmekte, vaatler ve müjdeler verilip hiçbir şey yapılmamaktadır. Uşak halkına verilen sözlerin ne kadar boş olduğunu üzülerek takip etmekteyim.

Hiçbir düzeltme ve bakımın yapılmadığı eski tesis, büyüyen ve gelişen şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır. Her gün binlerce insanın kullandığı bir karayolu üzerinde bulunan bu tesisle ilgili adımların hemen atılmasını, Uşak’ın Türkiye’ye açılan yüzü olan otogarımızın yenilenmesini Uşak halkı adına talep ediyoruz.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Uşak’ın il olduğunun unutulmamasını ve Uşak’a vaat edilen yatırımların yapılmasını talep ediyoruz. Uşak hakkını alacaktır” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK