Jandarma trafik denetleme noktasını ziyaret eden Kaymakam Efe, Sivaslı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ve Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görevli polislerle bir araya geldi.

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Orhan İpek ve İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Hasip Uğur Alakay ile birlikte Pınarbaşı Beldesi mevkiinde gerçekleştirilen trafik uygulama ve denetimine katılan Kaymakam Efe, sürücülere ve yolculara içişleri bakanlığının "Hayatla Yarışılmaz" mottosu çerçevesinde trafik kurallarının önemini hatırlattı. Ayrıca, emniyet kemerinin kullanımının ve hız sınırlarının önemi üzerinde durdu.

Sivaslı Jandarma 12

Kaymakam Ayşegül Efe, yapılan denetimlerle ilgili olarak, "Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde ekip sayısını artırarak, vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için her türlü tedbiri alıyoruz." dedi.

Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı

Ramazan Bayramı ve tatili süresince alınacak trafik tedbirleri kapsamında, hava araçlarıyla yapılan denetimlerde, vatandaşların güvenli seyahatlerini sağlamak ve trafik kazalarını önlemek amacıyla drone'larla havadan emniyet kemeri kullanımı denetimi gerçekleştirildi.

Sivaslı Jandarma 13
Yapılan denetimler sonucunda 138 araç ve 154 kişi kontrol edilirken, 6 araç sürücüsüne trafik idari para cezası uygulandı ve bir araç sürücüsü ise yakalanarak işlem yapıldı

Muhabir: Ece YILDIRIM