Bir cenaze için Uşak’a gelen Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ahmet İbanoğlu, Ulubey Kanyonlarını gezmeyi de ihmal etmedi. Cam terasa da çıkan İbanoğlu, çevresine Uşak’ı ve kanyonları çok beğendiğini belirtti.

MHK 3.Bölge sorumlusu PMIK üyesi Uşaklı İbrahim Çınar in babası Ömer Çınar’ın cenazesine gelen MHK Başkanı Ahmet Ibanoğlu, Uşak’ta görev yapan hakem ve gözlemcileri de ziyaret ederek dertlerini dinledi ve görüş alış verişinde bulundu.

Daha sonra Ulubey ilçesine giden MHK başkanı Ahmetİbanoğlu cam terasa çıkarak Ulubey Kanyonlarının doyumsuz manzarasını izledi ve çevresindekilere çok beğendiğini söyledi.

Uşak'ta 06 Eylül Cuma günü haberleri Uşak'ta 06 Eylül Cuma günü haberleri

MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun acı bir olay nedeniyle de gelmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Uşak İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Altıntaş, “Öncelikle vefat eden MHK 3.Bölge sorumlusu PMIK üyesi hemşerimizİbrahim Çınar in babası Ömer Çınar için Allah’tan rahmet diliyor ve acılı ailesine başsağlığı diliyorum.

MHK Başkanımız Sayın Ahmet İbanoğlu’nun cenaze merasiminden sonra bizleri ziyaret ederek onurlandırması bizi mutlu kıldı. Bu nezaketi için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: Salih KILINÇ