Yılmaz’ın ilk durağı Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Uşak Milli Eğitim Müdürü Haili Yücel’i makamında ziyaret eden Yılmaz, daha sonra kurum yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Nafiz (3)

Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ve İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilimizdeki eğitim projeleri, okulların durumu ve yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık süreci hakkında istişarelerde bulunuldu.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel’le birlikte "Uşak Eğitim Yöneticileri ile Buluşma Toplantısı"nın ardından Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Nafiz (5)

Vali Ergün konuğuna; Cumhuriyeti Biz böyle Kazandık” tablosu hediye etti. İkili Uşak’ın eğitim durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aldığı bilgilerden hoşnut kalan Yılmaz, Vali Ergün ve Müdür Yücel’e gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Nafiz (1)

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ile birlikte Turhan Akçay Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret eden Yılmaz, kurum yöneticilerinden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Nafiz (2)

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Uşak gezisinin son durağında Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda eğitim yöneticileri ile bir toplantı düzenledi ve toplantıya başkanlık etti.

Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, ilçe Millî Eğitim müdürleri ve merkez okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda okul/kurum yöneticileriyle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli başta olmak üzere Bakanlığın eğitim politikaları ve saha çalışmaları hakkında istişarelerde bulunulduğu öğrenildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ