Mimarlar odası İzmir şubesi 47. Dönem Genel Kurul ve Seçimlerine katılan Mimarlar Odası Uşak eski Başkanı Çağlar Samancı, burada dokunaklı bir teşekkür konuşması yaptı.

Samancı, Mimarlar odası İzmir Şubesi 47. Dönem genel kuruluna katılarak 45 ve 46. dönemlerde başkanlığını yürüttüğüm Uşak Mimarlar Odası çalışmaları adına teşekkürlerimi ilettiğini kaydetti.

Samancı konuşmasında; “Mimar ve mimarlık, birisi biz birisi ise bizi birlikte yapan mesleğimiz.  Mimarlar odası bana ne veriyor? ile başlayan yolculuğumu bu gün 12 yıl yönetim kurulu üyeliği 4 yıl da başkanlık yapmış birisi olarak bu kürsüden son kez seslenerek sonlandırıyorum. 

Başkanlık dönemimde birlikte çalışarak yolladığım kıymetli mimarlar odası yöneticileri mimar ve mimarların sorunlarını aslında insanı odak alarak yaptıkları çalışmalar ile mimarlık mesleğine büyük katkılar sağlamış sadece İzmir ve temsilciliklerinde değil tüm Türkiye de mimarlık ortamına yeni bir soluk getirmişlerdir” dedi.

150 yıllık bir tarihi yapıyı Uşak Mimarlık Merkezi olarak Türkiye’ye kazandırdık

Samancı; “150 yıllık bir tarihi yapıyı Uşak Mimarlık Merkezi olarak sadece Uşak'a değil tüm Türkiye ye kazandırdık.  başta siz mimar meslektaşlarıma, Uşak temsilciliği üyelerine, yönetim kurulu üyelerine, mimarlar odası İzmir Şubesi Yönetim Kuruluna ve özel olarak da benimle birlikte görevini bırakan Şube başkanımız Sayın İlker Kahraman 'a ve Genel Merkez Saymanlık görevini üstlenmiş Sayın Hakan Kılınçarslan'a da özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu süreçte birlikte çalıştığım Mimarlar Odası Uşak Temsilciliği yönetim kurulu üyelerine,

Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

İzmir mimarlar odasında başarıyla görev  yapmış ve görevini pırıl pırıl bir ekibe hiç düşünmeden bırakan Şube Başkanı İlker Kahraman ve yönetim kurulu üyelerine,

Genel Merkez Saymanı Hakan Kılınçarslan’a ve birlikte çalıştığım tüm  sube başkanı arkadaşlarıma  sonsuz saygılarımı iletiyorum.

İz bırakmadan yol yürünmüş sayılmaz. Birlikte çok güzel izler bıraktık ve bundan sonrada birlikte çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. 

Sağ olun var olun” ifadesini kullandı.

Muhabir: Salih KILINÇ