Survivor 2024 All Star'ın son bölümünde yaşanan gerginlik sonrası merakla beklenen soru yanıt buldu. Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'nin durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Nagihan Karadere ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki tartışma sonrası Nagihan'ın fiziksel temasıyla ilgili gelişmeler izleyicileri şaşırttı. Ancak Acun Ilıcalı, konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalarda Nagihan'ın diskalifiye edilmediğini belirtti.

Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Acun Ilıcalı, tartışmanın ardından Nagihan'a dönerek, "Olmadı, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel birlikteliğimiz oldu. Tadını kaçırmadan... Neyi bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın, biz de tamam mı diyeceğiz?" ifadelerini kullandı.

Nagihan'ın bu sözler karşısında duygusal bir tepki vererek konsey alanını terk ettiği görüldü. Ancak, Nagihan'ın diskalifiye olup olmadığı yeni bölümde netlik kazanacak.

Survivor 2024 All Star'ın merakla beklenen gelişmeleri ve Nagihan Karadere'nin durumu izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi