Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 14 hırsızlık şüphelisi yakalandı.

Eşme -Alaşehir Karayolunda işçi servisiyle kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı Eşme -Alaşehir Karayolunda işçi servisiyle kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 4 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 şüpheli, otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli, bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili 1 şüpheli, dolandırıcılık olayı ile ilgili olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak, suça konu 60 bin TL para ve sahte takılar sahibine teslim edildi. Öte yandan, hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan 1 şahıs, polis sorumluluk bölgesi dışında gerçekleşen dolandırıcılık olayı ile ilgili ise 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Ekipler tarafından hakkında dolandırıcılık ve çeşitli suçlarından 19 yıl 2 ay 5 gün kesinleşmiş hapis ve para cezası bulunan 1 kişi de yakalanarak ilgili birime teslim edildi.

Yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: iha