Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı

Bugün, 25 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinlik, Sula'nın polislik mesleğindeki deneyimleri ile sanat tutkusunu buluşturacak.

Adsız Tasarım (34)

1970 Ankara doğumlu ve aynı zamanda 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ahmet Sula, Türk-İslam inanç ve kültürünü söz, yazı ve resim sanatında harmanlayarak felsefi eserler üretiyor. Sanatçı kimliğiyle ülkemizi uluslararası etkinliklerde temsil eden Sula, bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında 50 sergi açarak Türk-İslam kültürünü geniş kitlelere tanıttı.

Etkinlik, Ahmet Sula'nın içsel yolculuğunu ve hayatın karmaşıklığını resimleri aracılığıyla nasıl yansıttığını katılımcılara aktaracak. Ayrıca, polislik mesleği ile sanat arasındaki dengeyi, kariyerine dair ilginç anekdotları ve sanatsal yolculuğunu paylaşacak. Söyleşi, katılımcıların sorularını içeren etkileşimli bir formatta gerçekleşecek.

Ahmet Sula'nın gençlerle buluşma misyonu kapsamında yaptığı konferans ve söyleşilerle şimdiye kadar yaklaşık 100.000 gence ulaştığını belirtelim. Sula, Şuurlu Gençlik hedefiyle ülkemizin birçok şehrinde gençlerle bir araya gelerek büyük takdir toplamış ve UMED (Uluslararası Medya Enformasyon Derneği) tarafından "Yılın Sanatçısı" ödülüne layık görülmüştür.

Uşaklı sanatseverler, bu etkileyici söyleşi ile hem polislik mesleğinin iç yüzünü keşfedecekler hem de Ahmet Sula'nın sanatsal dünyasına keyifli bir yolculuk yapma fırsatını elde edecekler. 

(ECE YILDIRIM / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK