Kuzey Kore  füze fırlattı. Japonyanın tepkisi ne oldu? Kuzey Kore füze fırlattı. Japonyanın tepkisi ne oldu?

Ramazan Bayramı için gönderebileceğiniz mesajlar : 

  1. Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Bu mübarek günlerin sevdiklerinizle birlikte huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.
  2. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim.
  3. Ramazan Bayramınızı kutlar, dualarınızın kabul olmasını ve yüreklerinizin huzurla dolmasını dilerim. Bayramınız mübarek olsun!
  4. Ramazan ayının bereketiyle dolu günlerinden sonra gelen bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
  5. Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımla kutlar, bu mübarek günlerin sevdiklerinizle birlikte neşe ve mutluluk içinde geçmesini dilerim.
  6. Ramazan Bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim.
  7. Ramazan ayının feyzi ve bereketiyle dolu günlerinin ardından gelen bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzelliklerle dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.
  8. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek günlerin sevdiklerinizle birlikte neşe ve mutluluk içinde geçmesini temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun!
  9. Ramazan ayının feyziyle aydınlanan yüreklerin, bayram coşkusuyla taşması dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!
  10. Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, sevdiklerinizle birlikte huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
Kaynak: Haber Merkezi