CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'de Cami Temel Atma Törenine Katıldı: CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'de Cami Temel Atma Törenine Katıldı:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2024 yerel seçimleri için Osmaniye Belediye Başkan adayını belirledi. CHP Parti Meclisi'nin dün öğlen saatlerinde gerçekleşen toplantısında, 242 belediye başkan adayından biri de Osmaniye için belirlendi. Toplantı sonucunda Osmaniye Belediye Başkan adaylığına, Ziraat Mühendisi Serkan Karayiğit seçildi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanan CHP, büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını belirlemek üzere yapılan toplantıda Osmaniye için tercihini Serkan Karayiğit'ten yana kullandı.

Serkan Karayiğit Kimdir?

Ziraat Mühendisi olan Serkan Karayiğit, 2024 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Karayiğit, kariyerine Ziraat Mühendisi olarak başladı ve Osmaniye'de yerel yönetimde görev almak üzere CHP tarafından aday gösterildi. Seçim sürecinde Osmaniye halkına sunacağı projeler ve vizyonu merakla beklenen Karayiğit, yerel seçim kampanyası kapsamında halkla buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ