Putin'in camide Kuran-ı Kerim'i öptüğü anlar kamerada! Putin'in camide Kuran-ı Kerim'i öptüğü anlar kamerada!

AKP'nin 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı olarak belirlediği isimlerden biri olan Serkan Toper Bayraktar, hukuk alanındaki birikimi ve siyasi geçmişi ile dikkat çekmektedir. İşte, Serkan Toper Bayraktar'ın biyografisi:

Serkan Toper Bayraktar Kimdir? Aslen Kars Kağızmanlı olan Serkan Toper, 13 Mart 1979 tarihinde Denizli'nin Sarayköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimine Sivas-Yıldızeli ilçesinde başlayan Toper, ilkokulun 1-2-3. sınıflarını burada tamamladıktan sonra İzmir'e taşınarak ilkokul 4 ve 5. sınıfları, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamlamıştır.

Hukuk eğitimine 1996 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde başlayan Serkan Toper, 2000 yılında bu fakülteden mezun olmuştur. 2002 yılında İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat olarak mesleğe adım atmış ve o tarihten itibaren serbest avukatlık yapmaktadır. Serkan Toper, müvekkil ağırlığını şirketler, haberciler, sanatçılar ve müzik adamları oluşturmakla birlikte, ceza hukuku, şirket danışmanlığı, iş hukuku, ticaret hukuku, aile hukuku, fikir ve sanat eserleri, medya hukuku gibi birçok hukuki alanda başarılı çalışmalar yürütmüştür.

2015-2019 yılları arasında MHP Spor ve Sanattan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Serkan Toper, Türkiye Tenis Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanvekili olarak da görev yapmaktadır. 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı MHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmuş ve şimdi AKP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı olarak seçmen karşısına çıkmaktadır

Editör: Seher ZEYBEK