"Yeşil Beceriler Projesi," ekolojik sistemin korunması, kaynakların verimli kullanılması, ve çevre dostu alışkanlıkların edinilmesi gibi önemli hedefleri göz önünde bulundurarak gençlerin çevre ve iklim adaleti konularında farkındalık kazanmasını amaçlıyor.

Bu proje kapsamında Sivaslı Gençlik Merkezi'nin bahçesi, gençlerin doğayla uyum projesine ev sahipliği yapıyor. Hobi Bahçesi, gönüllü gençlerin emek ve sevgiyle yetiştirdiği sebze ve meyveleri içeriyor. Patlıcan, mısır, domates, biber fidanları bu bahçede yetiştirilirken, geçtiğimiz günlerde ilk hasat da gerçekleştirildi. Bu proje, sadece doğanın korunmasına değil aynı zamanda gençlerin çevre duyarlılığını artırmaya yönelik bir adım olarak öne çıkıyor.

Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

Sivaslı Gençlik Merkezi, "Senin Merkezin, Senin Bahçen!" sloganıyla projeye destek vermek isteyen tüm gençleri ve doğa severleri Sivaslı Gençlik Merkezi'ne davet ediyor. Yeşil Beceriler Projesi'nin, çevremizi koruma ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etme yolunda atılan önemli bir adım olduğunu vurgulayan merkez yetkilileri, gençlerin bu projeye katılımını teşvik ediyor. Sivaslı Gençlik Merkezi, çevreye duyarlılık ve doğa sevgisi konularında gençlerin eğitilmesine ve çevreye karşı sorumluluk sahibi bireylerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK