Balıkçılıkla uğraşan Serkan Gündüz, tarlasına ektiği yaklaşık 5 bin adet mısırı Sivaslı’da yaşayan ilçe sakinlerine ücretsiz dağıttı.

Sivaslı Mısır Hayrı

Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem.! Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem.!

YSG muhabirine açıklamalarda bulunan Gündüz, "Çok yapılan iyiliğin duyulması taraftarı değilim ama belki durumu olan vatandaşlara da bir örnek teşkil etmiş oluruz. Ben özel güvenlik görevlisiyim bir yandan da 3 yıldır balıkçılık yapıyorum. Özel bir nedenden dolayı yapmadım. Kış aylarında da durumu olmayan ilçe sakinlerimize balık dağıtıyorum. 5,6 kasa fazladan balık getirtip muhterem yaşlılarımıza ikram ediyorum. Helali hoş olsun. Önümüzdeki sene de Allah nasip ederse 6 dönüm kadar bir yerimiz var. Oraya karpuz ekip, yetiştirip onu dağıtmayı düşünüyoruz.” Dedi.

Sivaslı Mısır

Yaklaşık 5 bin adet mısır için 40 bin TL’lik bir giderinin olduğunu söyleyen Gündüz, “tohumu, sulama suyu ve boruları, gübresi, ilaçlaması derken kendi tarlamıza 40 bin TL'lik bir masrafımız oldu. İlçe sakinlerimiz çok mutlu oldu. Baktığınızda çok küçük bir şey ama önemli olan bir insanı gülümsetebilmek. Çok güzel geri dönüş aldım ilçe sakinlerimizden onlar mutlu olunca ben daha çok mutlu oldum. Ben yiyebiliyorsam ve benim çocuğum yiyebiliyorsa tüm çocukların tatmasını isterim. Umarım daha büyük iyiliklere vesile olurum.” Dedi.

Muhabir: Ece Yıldırım