25 Temmuz Perşembe günü saat 17:39'da Sivaslı'da etkili olan şiddetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış, Sivaslı'ya bağlı Eldeniz köyünde bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. 

Sivaslı Sel

Güvenlik kamerası görüntülerinde, fırtınanın gücü net bir şekilde gözler önüne serilirken, ağaçların yerlerinden neredeyse çıkacak kadar sallandığı görüldü.

Sivaslı Sel (1)

Fırtına nedeniyle tarım arazilerinde büyük tahribat yaşandı. Mahsuller zarar gördü ve tarım alanları ciddi şekilde etkilendi. İlçede meydana gelendoğal afet, hem altyapıda hem de tarımda büyük hasara yol açtı. Köydeki güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, fırtınanın şiddetini ve etkilerini gözler önüne serdi. İlçe merkezindeki Atatürk Mahallesi ve Akıncılar Mahallesi'nde sağanak nedeniyle bazı evlerin bahçelerini ve bodrumlarını su bastı, tarlalarda su birikintileri oluştu. Sivaslı İlçe Tarım Müdürlüğü, arazilerde hasar tespit çalışmaları yürütüyor.

13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler! 13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler!

Muhabir: Ece Yıldırım