“Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Ak Parti Muğla Milletvekili ve Çevre Bakanlığı komisyon üyesi Kadem Mete Sivaslı'yı ziyaret etti. İlçede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Mete, önemli bir açıklamada da bulundu. 

Uşak’ta “El Ele Güvenli Geleceğe” projesi Uşak’ta “El Ele Güvenli Geleceğe” projesi

Kadem MeteSivaslı'ya gelen Milletvekili Mete’yi ilçe Belediye başkanı Bahri Azatçam, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Kaya, Uşak Sivaslı il koordinatörleri Adem Yazır, Ahmet Atak, Uşak il yönetiminden Reşat Çelik, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Küçükgöl, İl Genel Meclis Üyesi Murat Özbay ve teşkilat üyelerinden oluşan heyet karşıladı. Ardından milletvekili Kadem Mete, Sivaslı Belediyesi’ni ziyaret etti. Daha sonrasında Sivaslı Evrenli Doğal Parkı’nı ziyaret ederek, gerçekleştirilecek projeleri bizzat yerinde inceledi.

Evrenli"Çok güzel projelerimiz var"

Milletvekili Mete yaptığı açıklamada, “Uşak İlimiz Sivaslı ilçemizde programlarımıza  devam ediyoruz. İl Başkan Yardımclarımız, ilçe Başkanımız İsmail Kaya , Belediye Başkanımız Bahri Azatçam ile Evrenli Doğal Park alanını gezdik. Belediye Başkanımızın projelerini dinledik. Bu doğa harikası Evrenli göleti hakkında çok güzel projelerimiz var. Şimdiden bu güzel ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sivaslılı esnafımızı ziyaret ettik. Büyüklerimizin hatrını sorduk, kardeşlerimizle sohbet ettik.  Güzel ilçemizin güzel insanlarına sonsuz teşekkürler” dedi.

Milletvekili Mete, ilçe esnaflarını da ziyaret ederek programını tamamlandı.

Muhabir: Ece Yıldırım